Leuk dat u geïnteresseerd bent in een samenwerking!
Wilt u als bedrijf, merk of PR bureau uw producten op het gebied van beauty, fashion of lifestyle onder de aandacht brengen, dat kan op verschillende manieren.

Een nieuw product, boek, winkel, restaurant etc.? Wilt u mij iets toesturen of ergens voor uitnodigen? Dat vind ik super leuk!
De reviews zijn altijd gebaseerd op mijn eerlijke mening. Het toesturen van producten geeft geen garantie dat ik hier ook daadwerkelijk over schrijf, tenzij wij hier een afspraak over hebben.

Adverteren:

Heeft u interesse om te adverteren? Dat kan, in bijvoorbeeld de vorm van een banner, advertorial of Social Media campagne.

Ambassadeur:

Met trots neem ik graag het ambassadeursschap op mij voor een merk, product of organisatie en deel dit graag. Natuurlijk moet er de juiste ‘klik’ zijn en moet het merk of de organisatie wel passen bij mij.

Winacties:

Ik heb een trouwe achterban die ik graag een mooi cadeau gun. Heeft u een leuk idee hiervoor en past het product of dienst bij mij?
Ik hoor graag van u hierover.

Heeft andere ideeën over samenwerkingen bijvoorbeeld netwerkbijeenkomst, gastblogs, interview….. Mits het past bij mij is alles bespreekbaar.Ik vind het erg leuk om een product uit te testen en te showen.

Wilt u mij op een perslijst plaatsen of een leuk persbericht over een nieuw product, winkel, evenement of iets anders, producten opsturen voor een review, winactie organiseren?
Een interview met mij?

Of wilt u op een andere manier graag met mij samenwerken?
Daar sta ik zeker voor open.

Neem dan contact met me op via onderstaand contactformulier:


Of via: info@dilangumus.com
Ik zal spoedig contact met u opnemen.

Volg mij voor Beauty en fashion tips
en maak kans op leuke dingen

Voorwaarden

Dilangumus.com en haar socials houdt zich aan de wet en de reclame code commissie voorschriften. Dat betekent dat ik meld in de tekst of via een afbeelding, dat er sprake is van een samenwerking.