Wil je een samenwerking opzetten? Werken aan de vindbaarheid, zichtbaarheid en naamsbekendheid van je merk of bedrijf?

Volg mij voor Beauty en fashion tips
en maak kans op leuke dingen

Ben je een lezer met een vraag? Heb je een interviewverzoek of wil je me een persbericht sturen? Mail dan naar:


Ook kun je contact opnemen met: info@dilangumus.com

Disclaimer:
Dilangumus.com is een beauty & lifestyle blog.
Regelmatig verschijnen hier diverse artikelen met producten die ik zelf heb gekocht of die zijn opgestuurd door bedrijven.
De berichten op DilanGumus.com zijn allemaal door mijzelf bedacht en geschreven. Alleen als je overlegt met mij, dan mogen er berichten gekopieerd of onder een andere naam gepubliceerd worden.
Alle producten test ik persoonlijk eerst een aantal dagen/weken en vaak komt er dan een review online. De berichten die ik plaats bevatten mijn ervaring over een product of gebeurtenis.
– Soms word er op Dilangumus.com een win actie, dit doe ik voor jullie mijn volgers, zodat jullie ook kunnen ervaren hoe leuk een product kan zijn.
Ik ben niet aansprakelijk voor (1) verloren-, vernietigde- of te laat aangekomen aanmeldingen; (2) typfouten of wijzigingen in winacties;
(3) beschadigde producten of producten die niet functioneren naar behoren (al dan niet defect door levering); (4) levertijden of levergarantie en
(5) technische problemen of invloed van derden die de winactie verhinderen of oneerlijk maken of die trekking, levering en/of correspondentie onmogelijk maken.

Je maakt alleen kans op de prijs wanneer je aan de gestelde voorwaarden voldoet. Is dit niet het geval, dan wordt je uitgesloten van deelname.
De winnaars worden per mail of PB (in het geval van social media) gecontacteerd. Zorg er voor dat je binnen 48 uur antwoord en indien nodig je adres doorgeeft. Anders behoud ik me het recht voor een nieuwe winnaar te kiezen. Je bent zelf verantwoordelijk voor de toegang en het bijhouden van je mailbox en PB’s.
Helaas maak ik geen winnaars openbaar bekend niet iedereen vindt het (om verschillende redenen) prettig dat zijn/haar naam openbaar genoemd wordt. Helaas vinden sommige niet-winnaars het nodig om de winnaar te bestoken met berichten. Mocht ik hier melding van krijgen, wordt je uitgesloten van deelname aan eventuele toekomstige winacties.
Daarnaast is het met de komst van de nieuwe privacywet en AVG ook niet meer toegestaan.


– Op Dilangumus.com verschijnen soms betaalde samenwerkingen, gesponsorde artikelen of andere manieren van samenwerkingen.

Aan de inhoud van DilanGumus.com kunnen geen rechten worden ontleend.
Ik ben niet verantwoordelijke voor directe of indirecte schade als gevolg van het gebruik van DilanGumus.com.

Deze website maakt soms gebruik van advertenties en affiliate links. Het bekijken en aanklikken hiervan kost jou niks, maar mocht je wat aanschaffen via zo’n link dan verdien ik hier commissie over.
Dankjewel!

Volg mij voor Beauty en fashion tips
en maak kans op leuke dingen