Hairstyling en make up combi

Wil jij je haar en make up laten doen? Je haar is iets heel persoonlijks. Iedereen heeft ander haar; lang, kort, dun, dik, steil of krullend. Ik zorg ervoor dat een hairstylist jouw haar in combinatie met mijn make up behandelingen verzorgd.
Welk type haar je ook hebt: een ervaren hairstylist creëert voor jou een exclusieve hairstyle of een bruidskapsel dat perfect bij je past.
Je ziet er op je allermooist uit, straalt van zelfvertrouwen en dat mag natuurlijk iedereen zien.

Het is nu ook mogelijk om in combinatie met mijn Make-up behandeling je kapsel voor dat feest of je bruidskaspel te laten verzorgen, lekker makkelijk kan je alles in 1 keer laten doen. Jullie trouwdag komt eraan en inmiddels zijn jullie al druk bezig met alle voorbereidingen voor de dag! Je wilt natuurlijk dat alles perfect is, zo ook jouw bruidsmake up en bruidskapsel. In die droomjurk met die prachtige look straal je van zelfvertrouwen! Uiteraard is het ook mogelijk om alleen je make up door mij te laten verzorgen. Aarzel niet langer, boek mij en verzeker jezelf ervan dat jij het stralende middelpunt bent op jullie trouwdag! Laat je haar en make up doen.

Bridal combi bruidskapsel en bruidsmake-up:
95% van de bruiden kiest voor de bruidskapsel & bruidsmake-up combi. Voor meer info neem contact met mij op:

Voor meer informatie,
de laatste aanbiedingen
en een bruidsmake-up afspraak maken via DMOf wil je een afspraak maken voor een make up behandeling via de mail, neem dan contact op en laat je haar en make up doen:

Of via: info@dilangumus.com
Ik zal spoedig contact opnemen.

Weet je wat ook leuk is: geef een leuke kadobon voor een beauty behandeling.
Verras iemand met een make over, vollere lippen, mindere rimpels of gewoon omdat ze het verdient.