Wenkbrauwen epileren en verven

De wenkbrauwen liggen centraal in het gezicht en bepalen daardoor ook grotendeels de gezichtsuitdrukking. Je kan de wenkbrauwen op verschillende manieren accentueren.
Door middel epileren en verven van de wenkbrauwen creëer ik de perfecte wenkbrauw voor je. Ik kijk naar jouw wensen en wat er het beste bij je gezicht past. Het shapen van de wenkbrauwen bepaald jouw uitstraling

– Wenkbrauwen epileren:
Hierbij wordt er door het gebruik van een pincet een model gecreëerd in de wenkbrauwen en hierbij de overtollige haartjes verwijderd. 
Er wordt gekeken naar de gezichtsvorm om zo de perfecte vorm en model van de wenkbrauwen te creëren. Laat mij jouw wenkbrauwen shapen.

Prijs wenkbrauwen epileren  15 minuten: 15€

– Wenkbrauwen verven:
Wenkbrauwen zijn enorm bepalend voor je looks. 
Ik geloof in de kracht van de natuurlijke wenkbrauw. 
Iedere wenkbrauw kan een wow brow zijn, maar daar heeft de natuur wel een beetje hulp bij nodig. 
Wenkbrauwen zijn erg bepalend voor de gezichtsuitdrukking. 
Het verven van de wenkbrauwen zorgt ervoor dat deze meer opvallen en beter bij de haarkleur past. Schrik niet als de kleur van de wenkbrauwen na het verven nét iets te donker is; hoe goed de verf ook wordt verwijderd, na enkele wasbeurten is de felheid er af en blijft de kleur lang en gelijkmatig zitten. Is de kleur direct na het verven precies goed, dan bestaat het risico dat het na enkele dagen al weer iets te licht is en dat dan ook blijft. 
De verf blijft gemiddeld 4 tot 5 weken zitten. Dit proces gaat in de zomer door zonlicht, zwemmen in chloorwater etc. wat sneller. 
In de winter blijft het vaak wat langer zitten.

Prijs wenkbrauwen verven  15 minuten: 14,50€

Combinatie prijs wenkbrauwen epileren en verven  30 minuten 24,95€

Voor meer informatie,
de laatste aanbiedingen
en een bruidsmake-up afspraak maken via DMOf wil je een afspraak maken voor een make up behandeling via de mail, neem dan contact op:

Of via: info@dilangumus.com Ik zal spoedig contact opnemen.
Weet je wat ook leuk is: geef een leuke kadobon voor een beauty behandeling.
Verras iemand met een make over, vollere lippen, mindere rimpels of gewoon omdat ze het verdient.